هیچ کالایی در سبد خرید شما موجود نمی باشد.
نظرسنجی
آیا در ایران فایبراپتیک راهنمایی های لازم برای انجام خدمات مورد درخواست به شما ارائه می شود ؟
 




نتایج
آرشیو نظرسنجی ها

پیگیری سفارش
برای آگاهی از وضعیت سفارش خود، کد سفارش را وارد نمایید:

کد رهگیری:
وضعیت»  
در نشست توسعه ارتباطات ثابت مطرح شد

 

 

 

در نشست توسعه ارتباطات ثابت مطرح شد

۸۶ درصد ترافیک اینترنت دنیا مربوط به ارتباطات ثابت است

 

بر اساس آمار ارایه شده در نشست توسعه ارتباطات ثابت، ۸۶ درصد ترافیک اینترنت دنیا به ارتباطات ثابت اختصاص دارد و ۱۴ درصد این ارتباطات را تلفن همراه در اختیار گرفته است.

به گزارش ستاد خبری شرکت مخابرات ایران نشست توسعه ارتباطات ثابت در حاشیه نمایشگاه تلکام با حضور مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات، صادق عباسی شاهکوه مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، مسئولان سندیکای مخابرات ایران و مدیران اپراتورهای FCP برگزار شد.

براساس آمارهای ارایه شده در این نشست در سال ۲۰۱۸ بالغ بر ۸۶ درصد ترافیک اینترنت دنیا به ارتباطات فیکس اختصاص یافته است و تنها ۱۴ درصد ارتباطات از طریق موبایل تبادل می شود. همچنین میزان مصرف اینترنت ثابت در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته ۴۰ برابر اینترنت موبایل برآورد شده است.

پیش بینی ها حاکی از آن است که این روند با شیب ملایمی در حال تغییر است و تا سال ۲۰۲۱ این ارتباطات فیکس به ۷۹ درصد ترافیک اینترنت می رسد. این در حالی است که وضعیت در کشور ما متفاوت بوده و هم اکنون ۷۰ درصد اینترنت مربوط به ارتباطات سیار و تنها ۳۰ درصد ترافیک اینترنت از بستر ارتباطات فیکس مبادله می شود
آخرین آمارها نشان می دهد که ۴۱ میلیون نفر در کشور از اینترنت نسل سوم موبایل و ۲۴ میلیون نفر از اینترنت نسل چهارم استفاده می کنند و ۸ میلیون نفر مشترک اینترنت ADSL هستند

این در حالی است که براساس هدف گذاری برنامه ششم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۰ باید ۸۰ درصد خانوار ایرانی به اینترنت فیکس با سرعت ۲۰ مگابیت بر ثانیه دسترسی پیدا کنند.

هم اکنون متوسط سرعت اینترنت فیکس، ۵ مگابیت بر ثانیه برآورد می شود

از سوی دیگر سرانه مصرف دیتا در کشور به ازای هر نفر ۶ گیگابایت است و این در حالیست که سرانه دنیا در این زمینه ۲۰ گیگا بایت و در میان کشور های اروپایی تا ۳۵ گیگا بایت می رسد.

فاصله زیاد سرانه مصرف دیتا در کشور با متوسط جهانی نیازمند افزایش دسترسی به شبکه ارتباطات فیکس و تحولات عظیم در توسعه ارتباطات ثابت است.

 

منبع خبر : سایت مخابرات ایران