هیچ کالایی در سبد خرید شما موجود نمی باشد.
نظرسنجی
آیا در ایران فایبراپتیک راهنمایی های لازم برای انجام خدمات مورد درخواست به شما ارائه می شود ؟
 




نتایج
آرشیو نظرسنجی ها

پیگیری سفارش
برای آگاهی از وضعیت سفارش خود، کد سفارش را وارد نمایید:

کد رهگیری:
وضعیت»  
كانكتور كواكسيال

 

 

 

 

 

                                                                  

 

                                                                             Coaxial connectors             

 

 

 

 

 

با توجه به اینکه سیستم های  RF از اجزای مختلفی نظیر ژنراتورهای, RF  آمپلی فایرها, تضعیف کننده ها, اندازه گیرهای توان, کوپلرها,  آنتن ها و غیره تشکیل می شوند . غیر معمول نیست که توجه زیادی به این اجزای گران داده می شود در صورتیکه اجزایی نظیر کانکتورها و کابلها اغلب پس از اتمام کار مورد توجه قرار می گیرند.

 

کانکتورهای کواکسیال RF

کانکتورهای RF کواکسیال, لینکهای RF بسیار مهمی را در مخابرات، پخش سراسری ، تست سازگاری مغناطیسی EMC ، کاربردهای تجاری  و نظامی ، تست ها  و اندازه گیریهای میدانی فراهم می کنند. با  آنکه سریهای زیادی از کانکتورهای RF در دسترس هستند تنها با پارامترهای کلیدی کمی مشخص می شوند. مشهودترین مشخصه ی یک کانکتور، اندازه ی فیزیکی آن است. سایر ملاحضات قابلیت های توان قابل تحمل و  بازه ی فرکانسی هستند.  برای اطمینان از انتقال توان ماکزیمم، باید امپدانس مشخصه ی کانکتور با منبع و بار منطبق باشد.  تمام این مشخصه ها می بایست در کنار پایداری و هزینه ی کانکتور و با کاربرد ویژه ی مشخص لحاظ شوند.

 

کانکتورهای BNC

 

 

 

کانکتور BNC شاید یکی از پر استفاده ترین کانکتورها در تست ها و اندازه گیریهای میدانی است. این کانکتور توسط آزمایشگاههای Bell در اوایل دهه ی 1950 توسعه یافت و بطور معمول بیشتر در اسیلوسکوپ ها ، گیرنده ها, ، آنالایزرها و تجهیزات تست مشابه در آزمایشگاهها یافت می شود. معمولاً برای اتصالات ما بین تجهیزات تست RF توان پایین نظیر ژنزاتورهای سیگنال و صوت، اسیلوسکوپ ها و آمپلی فایرها استفاده می شود. BNC ارزان از یک بست نگهدارنده پیچی بهره می برد تا عمل جفت شدن و جداشدن را سریعتر انجام داده و از قطع تصادفی جلوگیری بعمل آورد. کانکتور BNC بسته به کاربرد ، معمولاً امپدانس مشخصه ی 50 یا 75 اهم دارد.  کانکتورهای BNC بطور کلی در طبقه بندی کاربردهای DC تا 4GHz قرار دارند. بهرحال بندرت برای بالاتر از 500MHz استفاده می شوند. از آنجا که قابلیت حمل توان 80 تا 100 وات را دارند، معمولاً توان نامی ماکزیمم ندارند اما ولتاژی در حدود 500 ولت را حمل می کنند.

 

 

کانکتورهای TNC

کانکتور TNC صرفاً نسخه ی کشیده ی کانکتور  BNC است. این کانکتور، اتصال امن تری را بوجود می آورد و در نتیجه مسائل لرزشی در کانکتور  BNC را کاهش می دهد. در فرکانسهای بالاتری کار می کند و نمونه های توان بالای کانکتور TNC موجود هستند.

 

کانکتورهای C Type 

کانکتور C توسط Amphenol طراحی گردید تا کاربردهای توان بالا را تحمل نماید و عملیات جفت و آزاد شدن را سریع انجام دهد. این کانکتور از بست نگهدارنده پیچی دو قسمتی شبیه طراحی BNC بهره می برد. محبوبیت کانکتور C طی گذشت سالها کم شد ولی هنوز هم از بیشتر سازندگان قابل دسترس است. در بسیاری از موارد 7.16DIN بدلیل شباهت در قابلیت فرکانس و توان جایگزین کانکتور C می گردد. نمونه های 75 اهمی و SC نیز وجود دارند، که نسخه ی SC اتصال امن تری را بوجود می آورد.

 

كانكتور كواكسيال

کاربرد: جهت برقراری ارتباطات تلفنی دیجیتال و رادیویی در مراکز تلفنی و سالنهای رادیویی و مالتی پلکس

جنس: بدنه و مغزی کانکتور از جنس برنج (BRASS) با پوشش نهایی طلا

 

مشخصات فنی کانکتورهای کواکسیال:

 این کانکتورها دارای دو نوع ثابت ( مادگی ) و متحرک ( نری ) می باشند.

 الزامات الکتریکی و مکانیکی در نظر گرفته شده در این محصول مطابق با استاندارد IEC 60169-1 می باشد.